Партията е категорично против замяната на лева с еврото и

...
Партията е категорично против замяната на лева с еврото и
Коментари Харесай

”Възраждане” се пазари - дава подкрепа за кабинет, ако има референдум за еврото

Партията е изрично срещу замяната на лв. с еврото и изиска да се провежда национално допитване. Чуват се обаче доста гласове срещу, а също така съгласно анализатори референдум е неприятна концепция, още повече, че идва на финалната права. 

 

Досега “Възраждане ” даде поръчка, че няма да поддържа никакъв кабинет, в случай че не получи мандат за сформиране на държавно управление. Костадинов нееднократно е казвал, че единственият кабинет, който партията му би подкрепила, е подобен на “Възраждане ”. Сега обаче наподобява настроенията са разнообразни. 

 

" Всичко е допустимо, дано да забележим какво ще създадат останалите ", уточни Костадинов в отговор на въпрос какъв брой е допустимо референдумът за еврото да се трансформира в бартер за поддръжка на държавно управление. 

 

Костадинов напомни, че от Българска социалистическа партия към този момент са отказали да поддържат “Възраждане ” за инициирането на национално допитване по въпроса със замяната на българския лев. 

" Възраждане " чакат да видят какво Българска социалистическа партия ще реализиран на срещите си с партиите за бюджет и едвам по-късно от групировката биха могли да предложат промени. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР