Партията Брекзит на отявления евроскептик Найджъл Фарадж събира повече гласове

...
Партията Брекзит на отявления евроскептик Найджъл Фарадж събира повече гласове
Коментари Харесай

Партията на Фарадж с по-голяма подкрепа от консерватори и лейбъристи взети заедно

Партията " Брекзит " на отявления евроскептик Найджъл Фарадж събира повече гласове в социологическите допитвания от двете огромни партии ( Консервативна и Лейбъристка) взети дружно по-малко от две седмици преди европейските избори във Англия, оповестява Sky News.

Партията на Фарадж е на път да завоюва 34% от гласовете , демонстрира последният сондаж на Opinium.

Лейбъристката партия взима 21 на 100 от гласовете, а Консервативната партия на премиера Тереза Мей е на четвърто място с 11 % .
 Фарадж хвърля партия
Фарадж хвърля партия " Брекзит " в евроизборите и готви " демократична гражданска война "

Обещава " мощна назадничавост към всяка назадничавост "

Проевропейските либералдемократи са на трето място с 12 на 100 поддръжка.

В допитването, в което са взели участие 2004 души, също по този начин са запитани гласоподавателите за желанията им за идващите парламентарни избори във Великобритания; лейбъристите тук водят с 28 на 100 .

Консерваторите събират 22 на 100 поддръжка, единствено 1 % пред партия " Брекзит ".

Въпреки превъзходството на Брекзит като проблем, мнозина гласоподаватели не знаят каква е позицията на всяка от партиите по този въпрос - 36 на 100 не са наясно с позицията на консерваторите, а 38 не са наясно с тази на лейбъристите.
 Европейски Съюз да наложи несъгласие на отсрочване на Брекзит, прикани Найджъл Фарадж
Европейски Съюз да наложи несъгласие на отсрочване на Брекзит, прикани Найджъл Фарадж

Споразумението с Лондон няма да мине през Камарата на общините

В настрана изследване на ComRes, партията на Фарадж задминава консерваторите за първи път в допитване за нови парламентарни избори . Партия " Брекзит " е с един процентен пункт пред торите, което би било най-лошият резултат за Консервативната партия в историята ѝ .

Андрю Хокинс от ComRes дефинира допитването като " злополучие ", добавяйки: " Ако кандидатите за водачество на Консервативната партия не са деликатни, няма да има партия, която да управляват . "

Фарадж основа партията си през април, обявявайки задачата си да се сблъска с открития английски политически хайлайф, който той упреква, че е предал гласоподавателите , които гласоподаваха за излизане на Англия от Европейския съюз на референдума през 2016 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР