Партия Воля тръгва към евроизборите с широка коалиция родолюбци. Новината

...
Партия Воля тръгва към евроизборите с широка коалиция родолюбци. Новината
Коментари Харесай

С Воля – българските родолюбци“ Марешки тръгва за двама евродепутати

Партия " Воля " потегля към евроизборите с необятна коалиция родолюбци . Новината заяви в Народното събрание водачът на партията Веселин Марешки.

В новата коалиция, наречена " Воля - българските родолюбци " влизат с изключение на партията на Марешки, също по този начин Народна партия " Свобода и достолепие ", Обединена Социалдемокрация, Земеделски съюз " Александър Стамболийски " на Спас Панчев , който напусна редици на ПГ на алените като съдружен сътрудник.

Лично Веселин Марешки ще оглави листата за евродепутати на обединението .

Основните послания на партиите в обединението са обучение, опазване на здравето, сигурност и европейски приходи, очистване на монополите и картелите и битовата престъпност и други Партиите са се справили да се консолидират в името на сполучливото развиване на България. Сега се дава стартът на цялостен избирателен цикъл, завършващ със идващите избори за президент.

Защо отнехте Европа на жителите , попита Марешки претендента на ЕНП за идващ началник на Европейска комисия Манфред Вебер . Всичко, което се взема решение в Брюксел, има директно отношение към живота у нас, съгласно мнението на водача на " Воля ". Той упорства за цялостен доклад на евродепутатите ни какви ползи ще пазят в Брюксел .

Марешки желае там да не изпращаме безгръбначни политици. Така повече не може да продължава, безапелационен е той.

Екологичен потенциал разреши да се занимават с дребнотемия , счита той. Досега патриотизмът бил приватизиран от хора със съмнителни качества, акцентира Марешки.

Спас Панчев желае по-добър живот за българските жители и земеделските производители. Той е уверен в триумфа на евровота.

Коалицията е безапелационна, че към този момент има един сигурен евродепутат. От на следващия ден стартира работата за втори.
 НПСД продължава без ДОСТ, търси взаимоотношение вдясно
НПСД продължава без ДОСТ, търси взаимоотношение вдясно

Недоволство от политиката на държавното управление...

Орхан Исмаилов от партия " Свобода и достолепие " е впечатлен от медийния интерес . Припомняме, че партията му бе част от Реформаторския блок. Трябва да има деяние, а не безучастие, отсече той.

Ние сме родолюбие, обичаме нашата татковина, пазиме националния интерес , съобщи Исмаилов. Патриотизмът не е да буташ баби на границата или да унижаваш майки на деца в неравностойно състояние , безапелационен бе той. Тези избори са значими, разяснява още Орхан Исмаилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР