Партия ВОЛЯ остава в парламента, стана ясно след среща на

...
Партия ВОЛЯ остава в парламента, стана ясно след среща на
Коментари Харесай

След срещата с ГЕРБ: Партия Воля“ остава в парламента

Партия ВОЛЯ остава в Народното събрание, стана ясно след среща на управлението на групата с това на ГЕРБ. Миналата седмица хората на Марешки напуснаха Народното събрание за ден с аргумента, че депутатите не разискват значимите за хората тематики и желаеха среща с ръководещата партия. Сред диалозите през днешния ден Цветан Цветанов и Веселин Марешки увериха, че няма никаква договорка за това решение. Обясниха, че са обсъждали единствено концепциите и политката на двете партии.

На срещата от ГЕРБ са показали пред „ Воля “ в детайли управническата си стратегия по браншове. Посочили са повишаването на Брутният вътрешен продукт, растежа на износа и на вложенията, ниската безработица, увеличението на междинната работна заплата, както и 240 лв. минимална пенсия до края на мандата им.
Веселин Марешки - водач на ВОЛЯ: Ние сме впечатлени от професионализма, който излъчиха най-видните представители в другите браншове на ръководещата партия ГЕРБ.
Марешки изясни, че до момента в паниката на Народното събрание не са имали ясна визия нито какво се случва с признатите закони, нито по какъв начин се развиват цели браншове, по тази причина е удовлетворен от чутото.
Веселин Марешки - водач на ВОЛЯ: Можеше също да вземем голословни решения, които в последна сметка и да навредят на страната. Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ: Ние, като едни виновни политици от ръководещото болшинство, желаеме да имаме един работещ, градивен разговор с всички парламентарни сили.  Разтрогването на договорката за F-16 няма да е изискване „ Воля “ да се върне в Народно събрание Разтрогването на договорката за F-16 няма да е изискване „ Воля “ да се върне в Народно събрание
В студиото на „ Още от деня “ водачът на „ Воля “ Веселин Марешки съобщи, че на утершната среща с представители на ПГ на ГЕРБ няма да сложи изискване да се...

Цветанов и Марешки отхвърлиха подозренията на опозицията, че решението на „ Воля “ е против избрана цена.
Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ: Няма никаква договорка, има просто хрумвания, които се разискват, действителни политики, които се осъществят, и оценка, която може да бъде дадена от всяка една от парламентарните групи.
А за тези, които се съмняват, че " Воля " остава в Народното събрание, без да желаят нещо в подмяна, Марешки разгласи премия.

Веселин Марешки - водач на " Воля " Аз съм подготвен да дам и премия за този от вас, който може да каже едно нещо, за един пост, който сме поискали, за една договорка.
Воля и ГЕРБ се схванаха от време на време да вършат сходни срещи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР