Партия ВМРО провежда демонстрация пред резиденция "Бояна", където днес ще

...
Партия ВМРО провежда демонстрация пред резиденция "Бояна", където днес ще
Коментари Харесай

Младежкият комитет на ВМРО иска среща с премиерите Кирил Петков и Димитър Ковачевски



Партия Вътрешна македонска революционна организация организира проява пред резиденция "Бояна ", където през днешния ден ще се организира взаимното съвещание на българското и македонското държавно управление

Един от значимите акценти е работата на историческата комисия. Именно историята събра през днешния ден представители на Вътрешна македонска революционна организация на проява. Те желаят среща с министър председателите Кирил Петков и Димитър Ковачевски, с цел да им подарят книги за българската история, съобщи

"Да напомним на премиера на България, че в Македония живеят българи и техните конституционни права се нарушават всекидневно. Вчера, когато посрещна своя сътрудник, можеше да не го води на единствено на Паметника на Незнайния боец. Само на 50 метра е паметникът на Самуил - един прелестен български цар ", съобщи Александър Сиди в ефира на "България заран ".

И бе безапелационен, че самолетна линия София - Скопие няма да реши проблемите сред двете страни.

"Проблемите ще бъдат решени през историческа комисия, когато България отбрани своя народен интерес и спре кражбата от страна на Македония на българска история, просвета и език. Над 75% от българските жители утвърждават твърдата позиция във връзка с Македония ", акцентира Сиди.

Той изяви подготвеност Вътрешна македонска революционна организация да обясни на Петков и Ковачевски къде се корени казусът сред България и РСМ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР