Партия “ВМРО – Българско национално движение” ще обяви публично своите

...
Партия “ВМРО – Българско национално движение” ще обяви публично своите
Коментари Харесай

ВМРО представят кандидатурата на Ангел Джамбазки за кмет на София утре


Партия “ВМРО – Българско национално движение” ще разгласи обществено своите претенденти за общински съветници и за кмет на София на следващия ден. По неофициална информация претендентът за градоначалник на войводите ще е точно нейният зам.-председател и сегашен евродепутат – Ангел Джамбазки. Към момента той не е включван в нито едно от социологическите изследвания, защото не беше ясно дали Вътрешна македонска революционна организация ще взе участие независимо, както и кой ще бъде техният претендент. Фактори, които са значими за електоралните настройки. Ето и прессъобщението на Вътрешна македонска революционна организация до медиите от през днешния ден:

“На 21 септември (събота) от 10.00 ч. в централата на Вътрешна македонска революционна организация – гр. София, ул. „ Пиротска “ № 5, ет. 2., зала „ Изложбена “ публично ще бъдат показани претендентите на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ за локалните избори.

Публично ще бъдат оповестени имената на претендента на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София, претендентите от листата за общински съветници и претендентите за кметове на региони.

Припомняме, че решението на Софийската организация на Вътрешна македонска революционна организация е партията да се яви независимо на изборите за локална власт на 27 октомври 2019 г”
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР