"Партия на зелените" подкрепя кандидата за кмет на община Дупница

...
"Партия на зелените" подкрепя кандидата за кмет на община Дупница
Коментари Харесай

Партия на зелените официално подкрепи инж. Методи Чимев за кмет на община Дупница

"Партия на зелените " поддържа претендента за кмет на община Дупница инж. Методи Чимев. Това стана ясно след среща сред общинския водач на Политическа партия ГЕРБ Ивайло Константинов и ръководителя на политическия съвет на зелената групировка Йонко Гергов.

"Като човек, който има два осъществени мандата като кмет, Методи Чимев доста добре знае какви са проблемите на общината, а и знае по какъв начин да ги реши ", съобщи след срещата Йонко Гергов. "Свършената работа през последните години и програмата му за ръководство за идните четири години, ни стимулира да не издигаме собствен претендент, а да го подкрепим ", акцентира Гергов.



Ивайло Константинов от ГЕРБ благодари за поддръжката на "Партия на зелените " и изрази убеденост, че двете обединения сполучливо ще си сътрудничат и в бъдещия Общински съвет. „ Осем години работим извънредно градивно с “Партия на зелените”, а в този момент изразената поддръжка за кандидатурата на инж. Чимев е гаранция, че това съдействие ще се задълбочи в името на по-доброто бъдеще на Дупница “, уточни от своя страна Ивайло Константинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР