„Партия на зелените“ планира да издигне актьора Тончо Токмакчиев за

...
„Партия на зелените“ планира да издигне актьора Тончо Токмакчиев за
Коментари Харесай

Зелените издигат Тончо Токмакчиев за кмет на София

„ Партия на зелените “ възнамерява да издигне артиста Тончо Токмакчиев за кмет на София, съобщи OFFNews, базирайки се на свои източници в партията. От централата на "Зелените " още не са удостоверили публично информацията.
„ На този стадий нищо не мога да разясня, тъй като ми следва турне в Съединени американски щати и Канада “, съобщи самият Токмакчиев.
От "Партия на зелените " се спрели на комика, защото постоянно е имал дейна гражданска позиция по проблемите в София. Като алпинист постоянно може да бъде срещнат на Витоша в събота и неделя. Участва в начинания за разчистване на планината, както и за запазване на околната среда. Освен това е споделял визията си, че през днешния ден живеем в забавно време – това на обединена Европа. Време, доста по-добро от интервала, когато България беше част от блока на Съюз на съветските социалистически републики. Смята, че най-успешният президент на Съединени американски щати е Роналд Рейгън, който дружно с папа Йоан-Павел II е основал политически условия за края на комунизма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР