Партия на зелените“ издига актьора Тончо Токмакчиев за кмет на

...
Партия на зелените“ издига актьора Тончо Токмакчиев за кмет на
Коментари Харесай

Това е бомбата на деня. Не е за вярване кой любим актьор ще се пробва за кмет на София. Това е самият

" Партия на зелените “ издига артиста Тончо Токмакчиев за кмет на София, заяви OFFNews, базирайки се на източници в партията. От централата на зелените още не са удостоверили публично информацията.

``
реклама

" На този стадий нищо не мога да разясня, тъй като ми следва турне в Съединени американски щати и Канада “, съобщи Тончо Токмакчиев.

От Партия на зелените се спрели на артиста комедиант, защото постоянно е имал дейна гражданска позиция по проблемите на София. Като алпинист постоянно може да бъде срещнат на Витоша в събота и неделя. Участва в начинания за разчистване на планината, както и за запазване на околната среда. Освен това споделял визията си, че през днешния ден живеем в забавно време – това на обединена Европа. Време, доста по-добро от интервала, когато България беше част от блока на Съюз на съветските социалистически републики. Смята, че най-успешният президент на Съединени американски щати до момента е Роналд Рейгън, който дружно с папа Йоан-Павел II е основал политически условия за края на комунизма.

Като артист в известно сатирично шоу Тончо Токмакчиев постоянно е влизал в кожата на български политици. Мнозина от тях са му се сърдили през годините поради един или различен скеч.

Въпреки политическите си функции, артистът до момента е стоял настрана от действителната политика. Син е на известния художник Ненко Токмакчиев. Като дете е свирил на пиано и рисувал. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ в класа на Николина Георгиева. Работил е в Бургаския куклен спектакъл. От 1992 година е член на трупата на първи частен спектакъл “Ла страда " и на шоу спектакъла “Улицата ". От 1990 година взе участие в студентското предаване “Ку-ку ", по-късно “Каналето ". От 2007 година е в главния актьорски и продуцентски състав на “Шоуто на Канала " по Българска национална телевизия, което беше спряно от ефир през март 2018 година Играе в десетки тв и театрални постановки. От няколко години има и друг личен бизнес - произвеждане на розово масло.

“В момента съм удовлетворен, че не се занимавам с телевизия, тъй като започнах доста нови театрални планове. Преди от понеделник до петък бях напълно зает с предаването и съм отказвал много функции ", споделя Токмакчиев, който в последните 13 години продуцираше “Шоуто на Канала ". “Жалко, че в българския ефир сега няма предаване, което да прави добра политическа ирония ", споделя артистът.

В момента Токмакчиев пътува из България и по света. Заедно със своите сътрудници Георги Мамалев и Камен Воденичаров вършат комедийния театър " Майсторите на комедията “. Тончо Токмакчиев го дефинира като " един прелестен и занимателен обзор на нашия живот “ и споделя, че е доста значимо да работиш с хора, с които имат идентичен естетически усет и критерии.

В живота Токмакчиев към този момент е дядо на Сесилия и Лусиян. Внуците са родени в Барселона, където щерка му Таня е приключила втората си магистратура – продуцентство. Зетят на Токмакчиев е холандец, като сега цялото семейство живее в България.

Дядото и децата постоянно вървят из красивите ни планини, тъй като Тончо е разпален алпинист и скиор. Играе и се интересува от тенис и даже бе дипломат на тенис шампионата от категория ATP 250 Sofia Open.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР