Партия (Морал, Инициативност, Родолюбие) предлага доказания и действащ немски модел

...
Партия (Морал, Инициативност, Родолюбие) предлага доказания и действащ немски модел
Коментари Харесай

Симеон Славчев, партия МИР: Ще създадем истинска средна класа в България

Партия (Морал, Инициативност, Родолюбие) предлага потвърдения и настоящ немски модел за социално-пазарно стопанство с регулиращата макро-икономическа роля на страната да стане икономическа основа на българското общество. Чрез налагането на социално-пазарно стопанство в България ще бъде построена работеща и ефикасна стопанска система и ще се сътвори същинска междинна класа. Това сподели в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия ръководителят на партия МИР, който е лидер на листите за народни представители в 23-ти многомандатен изборен регион София и във Варна.

„ Целите на социално-пазарно стопанство са цялостната претовареност на капитала и труда, т.е. всички да печелят и служащи и работодатели, устойчивото икономическо развиване, постоянните пари, свободното икономическо положение. Това е единствената потвърдена процедура, която е съответна на условията на актуалното ни общество и стопанство. Само тя ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност и ще направи българското икономическо знамение и ще я трансформира в мощна обществена и индустриална страна “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че партия МИР предлага икономическият, общественият и политическият живот в България да се изградят отначало, както и да се одобри Закон за общественото равнене.

„ Най-общо казано концепцията е всеки трудолюбив българин да бъде благосъстоятелен, т.е. почтено битие на всеки. Всички тези наши оферти в действителност са в основата на един нов и честен вид на социално-пазарно стопанство, който ще даде опция на 80 % от българските жители да имат непрекъснати, сигурни и високи приходи, т.е. в България ще се сътвори същинска междинна класа в България. Така няма да има обществени напрежения и митинги, ще има независимост и правдивост и неповторим баланс сред тях “, съобщи още Симеон Славчев.

Той даде решение и на казуса с високите цени на електрическата енергия, като предложи енергийните специалисти в страната да се съберат и да разработят краткосрочна и дълготрайна енергийна тактика на България, в която водещото да бъде децентрализация на производството на електрическа енергия.
 Симеон Славчев: Партия МИР дава решение по какъв начин България да се оправи с всяка една рецесия Симеон Славчев: Партия МИР дава решение по какъв начин България да се оправи с всяка една рецесия
Партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) дава решение по какъв начин България да предотврати, да ръководи дейно и да се оправи с всяка е...

„ Доказано е, че през преносната мрежа се губи огромна част от електрическата енергия, чиито загуби заплащат всички крайни консуматори. Именно за това е извънредно време да сменим метода и да стартираме да произвеждаме електрическа енергия там където тя се използва. Така ще успеем да създадем енергийно самостоятелни селища, общини и градове, а цените на електрическата енергия освен няма да се покачват, само че и фрапантно ще се намалят, защото няма да има тези големи загуби по преносната мрежа. В енергийната тактика на България би трябвало ясно да се разпише както развиването на атомната електрическа енергия, по този начин и на възобновимите енергийни източници. Нещо повече България би трябвало да стартира да дейно да оползотворява твърдите битови боклуци, които са доста сериозен енергиен запас и ще спомогнат за децентрализацията на производството на електрическа енергия и екологично чисти горива “, съобщи още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

Той разяснява и тематиката с коронавирус рецесията, ката акцентира, че партия МИР предлага неотложно да се възвърне здравния щаб на проф. Костов, както и да се сътвори обединен здравен протокол за лекуване на Ковид-19.

„ Здравето и живота не са стока, а най-висшата човешка полезност и здравния министър Кацаров не може да си играе повече на правилото проба-грешка, да разделя българското общество и медиците. Поклон пред всички български лекари, медицински сестри, медици и фармацевтите, които макар политическите неточности не престават да са на първа линия в борбата с Ковид-19 и благодарения на всички тях продължава към момента да се крепи здравната ни система “, безапелационен беше водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира също, че всички политически решения би трябвало да се взимат на база на експертиза, разговор и консенсус в обществото и всички заинтригувани страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР