Партия МИР ще бъде положителната изненада на предсрочните парламентарни избори

...
Партия МИР ще бъде положителната изненада на предсрочните парламентарни избори
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Партия МИР ще бъде изненадата на тези избори*

Партия МИР ще бъде позитивната изненада на предварителните парламентарни избори за всички българи, които желаят същинската, а не следващата замяна. Това сподели в предаването „ Делници “ по Евроком ръководителят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.

„ Крайно време е публичният интерес да застане над персоналния и партийния и да върнем държавността и нормалността в България. Именно по тази причина партия МИР предлага народен консенсус и обединяване към пет целта, които ще изведат България от икономическата, здравната, политическата и моралната рецесия и ще трансфорат страната в мощна обществена и индустриална страна, а българския народ – в проспериращ и благополучен “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той разказа в резюме петте целта, към които партия МИР предлага обединяване и народен консенсус и това са работеща и ефикасна икономика; излизане от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината; оползотворяване на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство и логистиката; промяна в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното правителство; уравновесена външна политика.

„ Точка първа в дневния ред на новото Народно заседание би трябвало да бъде по какъв начин българската стопанска система да стане работеща и ефикасна, тъй като без стопанска система не може да се прави нито обществена политика, нито може да има качествено и налично за всички български жители опазване на здравето и обучение. Именно по тази причина партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да стане икономическа основа на българското общество с регулираща макроикономическа роля на страната. Това е потвърден немски модел и неговите цели са цялостната претовареност на капитала и труда, т.е. всички да печелят и служащи и работодатели. Чрез социално-пазарното стопанство ще може да се построи същинска междинна класа в България, като 80 % от българските жители ще имат сигурни, устойчиви и високи приходи, ще реализираме стабилно икономическо развиване, постоянни пари, както и свободното икономическо положение “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че сега България има потребност от държавници, с цел да може общественият, политическият и икономическият живот на България да се изградят още веднъж по този начин, както партия МИР предлага.

„ Време е да стартираме всичко изначало е слоганът на акцията на партия МИР, тъй като няма българин, който да е удовлетворен от метода, по който се организира преходът в България и от метода, по който живеем през днешния ден. Партия МИР подава ръка на всеки, който е угрижен за морала, интелекта и развиването на българската нация и приканвам всички български жители както в България, по този начин и отвън нея да се включат и допринесат персонално със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската страна “, съобщи Симеон Славчев.

Той акцентира, че партия МИР се е преборила за машинното гласоподаване в България, само че ЦИК със своите дейности и бездействия сега прави опит да го обезсмисли.

„ С методически инструкции, които ЦИК издаде до секционните изборни комисии, в които се показва, че машинният протокол би трябвало да се преписва ръчно, първо се нарушава Изборния кодекс и второ остава подозрение, че вотът на българските жители ще бъде сменен. Поради тази причина обръщаме съществено внимание, че в случай че ЦИК не признае незабавно машинния протокол за заключителен избирателен протокол по този начин, както е записано в Изборния кодекс, рискуваме за първи път в новата ни история изборните резултати да не бъдат приети. Това от своя страна ще вкара България в конституционна рецесия, тъй като изборите са 2 в 1 и за народни представители, и за президент и вицепрезидент “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той прикани българските жители да поддържат партията на новото потомство, морал и експертност в българската политика с номер 26.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция 2021 година Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 Национална агенция за приходите следи 42 млн. колета (Видео)
Близо 42 милиона колета следи Национална организация за приходите, като сумата от натрапен платеж по тях надвишава 3.6 милиарда лв.. Това демонстрират данните...

“Говорят младите политолози “ е авторска поредност на Actualno.com, в която представяме мненията на новото потомство млади политолози...
 Коронавирусът по света: Германия с максимален брой инфектирани
252 597 477 са регистрираните инфектирани досега, като 90,46 на 100 от тях или 228 507 443 души са оздравели, демонстрира статистиката на Worldometers. Жертви...
 www.expert.bg  Нидерландия първа в Западна Европа връща затварянето  Национална агенция за приходите следи милиони колета на стойност 3,6 милиарда лв.  110-те лева/мвтч отплата за компаниите не са държавна помощ  Унгария постави таван на цените на горивата  www.iwoman.bg  Превърнете се в същинска дама, следвайки тези елементарни препоръки  Звездите, които облякоха булчински вместо публични рокли на аления килим  Адел: Бях съкрушена след развода ми  Прочетете това, в случай че чувствате, че светът ви се срутва!  https://www.sportlive.bg  Ули Хьонес с поредна офанзива, направи ПСЖ и Манчестър Сити на пух и прахуляк  Кристиано Роналдо се закани на Сърбия след неверната стъпка против ирландците (СНИМКА)  Босът на ФИФА бие отбой: Няма да има Световно състезание по футбол на всеки 2 години!  Изтеглиха жребия за Финалите на ATP, които ще се проведат в Торино 11-годишната Лиа, основала книга с разкази:...
Днес ще Ви срещнем с Лиа Неделчева, която е едвам на 11 години, а към този момент е основала...

Заедно можем
Ирини Зикидис подсети кои са Мюсюлмански... 4 чая, които ще облекчат болките по време на... Най-добрите натурални торове за вашите растения... Симеон Славчев: Партия МИР ще бъде изненадата... Кунчев опроверга Борисов, който твърди,... Антоанета Цонева: Дали бихме изучавам...
Прогнозите демонстрират, че в този парламент ще има най-малко шест партии...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР