Партия МИР е партията, която обединява моралните, инициативните и родолюбивите

...
Партия МИР е партията, която обединява моралните, инициативните и родолюбивите
Коментари Харесай

Симеон Славчев ПП МИР: И тези избори се проведоха по герберски

Партия МИР е партията, която сплотява моралните, инициативните и родолюбивите българи, тя не е партия за два дни или за два избора, сподели ръководителят на партия „ Морал, разпоредителност, родолюбие “ (МИР) в отговор на въпрос за какво отново не са попаднали в Народното събрание. Партия МИР е дълготрайна и устойчива. Вървим малко по малко и дръзвам да настоявам, че се превърнахме в една от най-инициативните и дейни извънпарламентарно показани партии. Факт е, че наложихме машинното гласоподаване в страната. Така че съм уверен, че всичко това, което се случва сега в страната, и с договарянията, нагледно ще го кажа, налива вода в мелницата на партия МИР и съм мощно уверен, че ще бъдем парламентарно показани на идващите избори.

„ “(ПП) е един план, който би трябвало да бъде стабилно и надълбоко погледнат. Защото в дъното на този план стои нарушаването на Конституцията на Република България от една страна. От друга страна видяхме страхотни операции на изборите. Политическа партия МИР има доказателства за тези операции. Факт е, че в една от секциите 26 гласа за партия МИР дадени, на крайния протокол написани 1 глас. Ние предупредихме апропо за тази операция, която може да се случи. В секцията се гласуваше с машини.

Какво стана на процедура в изборния развой, което обезмисли на процедура машинния избор: Машинният протокол, който излиза от машината трябваше да бъде приет, по този начин, както е записано в Изборния кодекс, от ЦИК. ЦИК даде едни инструкции към районните изборни комисии, че те би трябвало да препишат машинния протокол ръчно. Всъщност там се правиха волните или неволни неточности. И този протокол, за който ви споделям, има задраскано 26 гласа против партия МИР и трансферирани към Политическа партия. Ако се направи разбор на всички изборни секции в страната, ще се види, че резултатът е тотално килнат.

Подадохме тъжба, сезирахме и прокуратурата, и чакаме резултатите. Разочарованието на партия МИР е, че тези избори се организираха по герберски. Тотална операция, даже социолозите бяха сюрпризирани, защото и те си имат методология за пресмятане на гласовете, бяха сюрпризирани, че разликата беше 5-10%, в случай че си спомняте, тя се обърна в последния миг. Така че мощно се надявам, че идващите избори в страната ще бъдат извършени почтено.

Тъй като чуваме, че от парламентарната естрада декларира, че прехъдът в България е приключил, когато надали не Политическа партия са влезнали в Народно събрание, ние от партия МИР имаме следната теза: Преходът в България ще свърши, когато се проведат почтени избори. Машинният избор би трябвало да бъде напълно машинен, не да се преписват на ръка протоколите, което обезмисля машинното гласоподаване.

В самото начало се съобщи, че консултациите за държавно управление ще бъдат обществени, само че слагането на една камера не прави консултациите такива.

Самият метод на съвещания беше сгрешен най-малко от наша позиция.

Партия МИР неведнъж е заявавала, че е добре на масата да се сложат националните цели, към които да се обединят всички партии в Народно събрание. Какво се получи сега? По секторните политики се слагаха така наречен слайдове, разясниха се избрани тематики – стопанска система, опазване на здравето. Нищо съответно не се чу. Като дребни деца договарящите се радваха, че имат към 90% съвпадения. Но тези 90% никой не ги видя.

По време на предизборната акция партия МИР извади пет целта, които са значими за измеждане на строната от сегашната обстановка: Развитие на икономиката; излизане на България от демографската криза; да бъдат употребявани всички естествени дадености на България в сферите на превоза, туризма, логистиката и селското стопанство; правосъдна система и правосъдна реформа; уравновесена външна политика.

Какви са съответните оферти на Политическа партия МИР по обособените цели, ще разберете от видеоматериала.



Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР