Партия, която 50 години е репресирала българския народ и е

...
Партия, която 50 години е репресирала българския народ и е
Коментари Харесай

Гърневски за БСП: За репресии говори партия, избила интелигенцията ни. Смешно е

Партия, която 50 години е репресирала българския народ и е избила българската интелигенция, е смешно да приказва за репресии. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването „ Плюс-минус “ по Нова телевизия във връзка думите на Корнелия Нинова, че има представители на Българска социалистическа партия в страната, които са репресирани от властта.

Гърневски се изрече остро и за така наречен градска десница. „ На тези избори не просто паднаха маските, те бяха разсъблечени “, разяснява депутатът и добави, че те са се пробвали да създадат структури вид Отечествен фронт с „ ултрачервеното острие “ Мая Манолова. Истинските десни считат, че партиите, които са в Европейската национална партия – ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и ДСБ са техните представители, разяснява Спас Гърневски.

Той упрекна градската десница и за митингите против избора на Иван Гешев, които дефинира като изкуствено подклаждани. Според Гърневски точно активността на Гешев против проведената престъпност и корупцията е повода за отпадането на европейския мониторинг на България по тематиката правосъдие
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР