Партия Има такъв народ няма да работи в следващия парламент

...
Партия Има такъв народ няма да работи в следващия парламент
Коментари Харесай

Партията на Слави няма да работи в следващия парламент с партиите от сегашния

Партия " ИТН " няма да работи в идващия парламент с обединенията, които участват в сегашния, съобщи БНР. Изявлението е направил зам.-председателят на партията Тошко Йорданов по време на онлайн среща с Българската стартъп асоциация: " В политически проект ще работим с партии, уповавам се, които влязат - други, а не тези, които са вътре. Тези от статуквото - някак си не е морално, хора, които считаме за нарушители и хора, които считаме за некадърни, да работим с тях ".
на групировката ще бъде показана след регистрацията в Централната изборна комисия. В нея се планува директен избор на основния прокурор, както и данъчни тласъци за започващи компании и основаване на особено ведомство с сан на министерство, което да се занимава напълно с нововъведения и научно-изследователска и развойна активност, директно използвана в действителната стопанска система.
 Отместване на корпулентните - има ли такива сценаристи? Отместване на корпулентните - има ли такива сценаристи?
На фона на битките вдясно и другарския съд вляво политическият пейзаж предлага и една добра вест. Според множеството изследвания, включ...
Сред целите е и цялостна промяна на здравната система и смяна в метода за справяне с Covid рецесията: " Определено, т.е. когато имаме здравна рецесия, обвързвана с респираторно вирусно заболяване, медицинските препоръки, ограничения и дейности би трябвало да бъдат давани от хора, които се занимават с вируси и имунолози, а не от хирурзи. Това е обвързвано и с стопанска система, което значи, че би трябвало екипът да бъде подплатен и от икономисти и финансисти, тъй като всяка една мярка коства пари. Здравната ни система по този начин или другояче се нуждае от изцяло реформиране ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР