Партия ГЕРБ в Плевен ще играе на предстоящите местни избори

...
Партия ГЕРБ в Плевен ще играе на предстоящите местни избори
Коментари Харесай

ГЕРБ в Плевен ще се яви със самостоятелна листа за общински съветници

Партия ГЕРБ в Плевен ще играе на идните локални избори със независима листа за общински съветници. Тя ще бъде цялостна – с 41 имена, съобщи през днешния ден общинското партийно управление.
" Уверявам ви, че сме като един пестник дружно и сме окуражени да върнем Плевен където му е мястото на политическата карта, а то е тъкмо в ГЕРБ ", сподели Владислав Монов, учредителен секретар на общинската конструкция.
" Приемам номинацията ми да съм претендент за кмет на Плевен като доста огромно морално обвързване, като отговорност към партия ГЕРБ, към общинското й управление и към всички наши симпатизанти. Ще направя всичко допустимо да победим на изборите. Затова сме тука – да се консолидираме и да работим ", съобщи регионалният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, който влиза в борбата за кметския стол в Плевен.
На въпрос на Actualno.com ще има ли предизборни диалози на локално равнище с съдружния сътрудник на ГЕРБ на национално – Съюз на демократичните сили, отговорът на Мирослав Петров бе:
" Разговори ще има с всички политически сили в дясното политическо пространство. Те ще бъдат по политики и главно за жителите на Плевен. Друг формат диалози с тях нямаме на този стадий. "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР