Партия ГЕРБ провежда днес четвъртия си редовен отчетно-изборен конгрес. По

...
Партия ГЕРБ провежда днес четвъртия си редовен отчетно-изборен конгрес. По
Коментари Харесай

ГЕРБ се събират на четвъртия си редовен отчетно-изборен конгрес

Партия ГЕРБ организира през днешния ден четвъртия си постоянен отчетно-изборен конгрес. По време на събранието ще бъде препоръчана декларация, с която да се затвърди позицията на партията в никакъв случай да не се коалира с Българска социалистическа партия.

Най-важният конгрес на партия ГЕРБ  ще посрещне 1200 делегати и над 150 посетители от страната и чужбина. Ще бъде изработен доклад за тригодишния интервал на изпълнителната и контролната комисия, оповестява заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов:

Убеден съм, че след 26-и още веднъж продължаваме с доста по-силен заряд. Самите политически послания, които ще бъдат дадени на този конгрес, ще очертаят къде се намира опозицията, какво сме създали ние, тъй като в доклада ще има отчитане на действия, които са свързани, както в изпълнителната комисия, по този начин също впарламентарното измерение, по този начин също в локалната власт.  

По време на националното заседание ще се организира избор за ръководител и заместник-председатели като се чака Бойко Борисов и неговите заместници Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов да бъдат избрани отново за идващия четиригодишен мандат в централното управление на партията. Възможно да има смяна в състава на Изпълнителната комисия с номинацията на някогашния ръководител на Народното събрание Димитър Главчев . На конгреса на ГЕРБ се чака да участва заместник-председателят на Европейската национална партия Дара Мърфи.

Редовното отчетно-изборно национално заседание на политическа партия ГЕРБ ще се организира в Интер Експо център с начален час 12 часа. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР