Партия ГЕРБ няма да участва в извънредното заседание на парламента.

...
Партия ГЕРБ няма да участва в извънредното заседание на парламента.
Коментари Харесай

Кворум няма, няма и извънредно заседание на НС

Партия ГЕРБ няма да взе участие в изключителното съвещание на Народното събрание. Това заяви в ефира на няколко малките екрани тази заран депутатът от ръководещите Александър Ненков.

По думите му народните представители от ГЕРБ са пристигнали на работа от почитание към институцията, само че няма да се записват. Ненков изясни, че те няма да вземат участие в съвещанието заради две аргументи.

Първата е, че съгласно тях аргументите за свикването на Народното събрание са „ безумни “. От Българска социалистическа партия упорстват държавното управление на Бойко Борисов в 7-дневен период да внесе актуализация на бюджета поради социално-икономическите ограничения за превъзмогване на рецесията с ковид. И още – чуване на министър-председателя и министъра на вътрешните работи.

Ненков изясни, че актуализация не е нужна, тъй като такава е правена през април месец. Той добави, че втората причина е, че „ Българска социалистическа партия трансформира Народното събрание в сцена на вътрешнополитическите им разногласия “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР