Партия ГЕРБ е партията, която води най-агресивната политика срещу корупцията,

...
Партия ГЕРБ е партията, която води най-агресивната политика срещу корупцията,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ГЕРБ води най-агресивна политика срещу корупцията

Партия ГЕРБ е партията, която води най-агресивната политика против корупцията, сподели водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в коридорите на Народното събрание.

Зам-председатилят на ГЕРБ разяснява концепцията на Българска социалистическа партия да внесе избор на съмнение към третото държавно управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила поради корупцията. "В момента не нося таблицата, която демонстрира, че най-силният корупционен напън и корупционно дейтвия са били, когато Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са били на власт, " сподели още той в Народното събрание.

За оставката на здравния министър Цветанов сподели: Проф. Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила е експерт. Той постоянно е бил доста консенсусен и постоянно търси разговора. Понякога стойностни хора могат да бъдат отстреляни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР