Партия ГЕРБ е мафиотска структура, на чийто връх стои capo

...
Партия ГЕРБ е мафиотска структура, на чийто връх стои capo
Коментари Харесай

Проф. Людмил Георгиев: ГЕРБ е мафиотска структура

Партия ГЕРБ е мафиотска конструкция, на чийто връх стои capo di tutti capi - Бойко Борисов. По-надолу са дребните “capi” и големите комисионни се регистрират пред тях. После се чудим от кое място в чекмеджето на Бойко Борисов се повяват милиони евра и кюлчета злато. Такъв е правилото на тази групировка - мафиотски. Страхът е обзел Борисов докрай - боязън от отмъщение, от затвор, поради всички безобразия, които сътвори.

Това съобщи в ефира на БНР психологът и учител в Софийския университет проф. Людмил Георгиев.

По думите му има потребност да променим индивидуалистичното общество, в което живеем и да изместим фокуса от концепцията за оцеляване. Според психолога в случай че това не се преодолее никакви законови механизми не биха могли да случат смяната.

“Комисионната е постоянна процедура в целия либерален свят. Въпросът е в размера. По време на Тройната коалиция имаше някакъв морал, колкото и необичайно да звучи. Тогава размерът беше от 3 до 5%. При тези години ръководство на ГЕРБ става дума за 40-50-60% Представяте ли си защо става дума? И след това се чудим за срутищата, свлачищата, автомагистралите. Ами по какъв начин, в случай че строителната компания би трябвало да отбие 50%, ще построи първокласен път? Това е абсурд”, уточни Георгиев.

Проф. Георгиев дефинира като нечиста сделка обвързаността на “Има подобен народ” с Движение за права и свободи. Според него Движението ще поддържа държавно управление на партията на Слави Трифонов. Ако партията не срещне поддръжка, вероятността за предварителни избори е огромна.

" Кризата на партиите е разумно разследване на политическия живот в страната ни през последните 30 години. Има Такъв Народ се появява като нещо прекомерно друго от обичайните ни показа за партии. То се свежда до желанието да се внесе нещо ново в политическия ни живот ", разяснява още психологът.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР