Партия ДОСТ стартира подписка с искане за признаване на турско

...
Партия ДОСТ стартира подписка с искане за признаване на турско
Коментари Харесай

ДОСТ: Взехме решение за признаване на турско малцинство!

Партия ДОСТ започва подписка с искане за признание на турско етническо малцинство в България. Новината удостовери един от водачите на политическата мощ – Зюрфедин Али, член на Изпълнителния съвет (ИС) на партията.
Припомняме, че решението за акцията „ Признаване на малцинствен статут “ бе признато на съвещание на ИС и Националния съвет на ДОСТ на 17 март в Пловдив. Все още не е решено дали Лютви Местан ще води евролистата на ДОСТ или младежкият водач Танер Алимолла, написа 24rodopi.com.

„ Изпълнителният съвет на партия ДОСТ взе историческо решение: „ Да се даде парламентарен статут на малцинства на турци, роми, помаци и други малцинствени групи”, означи на стената си във фейсбук Зюрфедин Али. В показаното „ значимо известие “ той написа:

„ Това историческо решение на партията ДОСТ обаче очевидно е обезпокоило някого, тъй като някой е хакнал формалната страница на нашата партия и разгласява вести, които нямат нищо общо с партия ни. Молбата ми от нашите другари е да не имат вяра на последно оповестената вест в уеб страницата ни и да разпространят това известие по своите профили.
Благодаря авансово за проявения интерес и сензитивност.

Партия ДОСТ прави нужните публични приходи в Главна прокуратура на България. Ще спечелим, тъй като пожелаваме приемането на главното ни човешко право, признаването на етническата и религиозна принадлежност.
Попътен вятър, братя и сестри.
Щастлив е оня, който може да се назова турчин “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР