Партия АТАКА връчи специална стипендия на дванайсетокласника Юлиян Парталев, който

...
Партия АТАКА връчи специална стипендия на дванайсетокласника Юлиян Парталев, който
Коментари Харесай

Сидеров: Да си вземем от Европа това, което ни отне!

Партия АТАКА връчи специфична стипендия на дванайсетокласника Юлиян Парталев, който желае да учи интернационалните връзки в Москва. С дарението младежът ще си помогне за образованието, а откакто приключи, ще продължи развиването си в България. Награждаването стана по време на закриването на акцията на АТАКА в столичната изложба „ Стил” 2, където беше открита и галерия „ България – Русия”.

„ Днес честваме Деня на българските братя Църхо и Страхота, които са наречени по-късно Кирил и Методий. Празнуваме ролята на българите като цивилизатор на Европа. Днес откриваме изложбата „ България – Русия”, тъй като, когато България пада под един мрак - турското иго, ние, българите, пренасяме светлината на познанието, на вярата, на книгите, на книжовността, на православието на съветска територия. Там то се резервира, с цел да може да се върне към всички нас и ние още веднъж да сме в това духовно пространство. Ние, българите, сме родителите на това духовно пространство, което през днешния ден се назовава Русия, България, Сърбия, Румъния, Гърция – православието”. С тези думи откри изложбата водачът на АТАКА Волен Сидеров.

Той акцентира, че АТАКА в Европарламента ще пази тезата да паднат глобите против Русия и да не враждуваме с нея, защото България губи от това. „ Да бъдем стопански, културно, обществено и религиозно свързани. Това е нашата задача в Екологичен потенциал, тези от българите, които я споделят, дано да ни подкрепят”, добави Сидеров.

Той заяви още, че преди два дни в Москва АТАКА е подписала протокол с ръководещата партия „ Единна Русия”, с която ще си сътрудничат отсега нататък.

Сидеров акцентира, че партия АТАКА ще продължи да предизвиква младите българи и след акцията, като им оказва помощ за образованието.
„ С изборите животът не свършва, желая да го кажа особено на някои, които са много задъхани в акцията. Животът продължава и ние ще подкрепяме млади българи да учат, да се образоват, да се върнат в България и да продължат това духовно пространство, което резервира нацията ни”.

Водачът на евролистата доктор Георги Димов съобщи, че АТАКА е най-пробългарската и патриотична партия. „ Това го потвърди ясно акцията ни, видяхте, че когато вкарахме тематиката за идентични минимални пенсии и заплати за всички страни - членки на Европейски Съюз, бяхме нападнати от Неправителствени организации бранша, от непознати организации и от някои политически партии. Защото размътихме водата на олигархията и сивия сектор”, сподели още Димов.

„ Когато пазя тематиката за православието, за историята, други партии, които очевидно имат за цел да разбият патриотичния избор, си замълчават и споделят, че са християндемократи и консерватори. Това подсказва, че единствено АТАКА остава българската партия, която ще пази българските ползи в Европарламента”, заключи Димов.

Мотото на партията за евроизборите е „ Да си вземем своето от Евросъюза”.

АТАКА е с номер 14!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР