Партия АТАКА издига за кандидат-кмет на Община Дряново Николай Минчев.

...
Партия АТАКА издига за кандидат-кмет на Община Дряново Николай Минчев.
Коментари Харесай

ПП Атака издига бивш военен и баща на 4 деца за кмет на Дряново

Партия АТАКА издига за кандидат-кмет на Община Дряново Николай Минчев. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Той е на 51 години, фамилен, татко на 4 деца. През 1987 година приключва военно учебно заведение. Има две магистратури – „ Психология” и „ Социална педагогика”. 14 години работи към Министерството на защитата – „ Военна полиция”, отдел Регионална работа

„ Сигурност – ред и охрана”. Към момента е на позиция шеф „ Организация” на охранителна компания, която е в топ 3 в България.

Контролира и дава отговор за активността на компанията в Северна България.

„ Николай е с богат опит в ръководенето на хора, реализирането на ред и сигурност, което е доста значимо за един кмет. Той е най-хубавата кандидатура, която ще бъде издигната в Дряново. В негово лице Дряново ще види смяна и ще бъде подсилен от дряновци”, съобщи Волен Сидеров в Дряново по време на представянето на претендента на АТАКА.

В първите си думи към медиите, Минчев сподели, че „ ще има нов модел на ръководство на общината. Сегашният се оказа циничен. Прозрачността ще бъде наложителна, с цел да виждат жителите какво се прави”.

Сред целите му са възстановяване на реда и сигурността в Дряново, бистрота при разходването на обществените средства и по-добър живот за жителите на общината.

„ Ще диря вложители, които ще оказват помощ за нов образ на града и разкриването на работни места”, увери Минчев и добави, че по-важни са дейностите, в сравнение с думите. Сидеров удостовери, че претендентът на АТАКА е човек на действието и го е потвърдил в професионалното си развиване.
По време на конференцията партийният водач уточни, че най-големият проблем в локалната власт е по какъв начин се харчат парите.

„ Това тревожи и възмущава хората. Доста от тези разходи стават прикрито. Точно тук е мястото за бистрота. Едно от първите неща, които ще създадат нашите кметове, е проверка по какъв начин са се харчили бюджетите и ще се пресече даването на поръчки „ на тъмно” на свои хора”, безапелационен бе Сидеров.

Той разяснява, че преди да се направи електронно държавно управление, би трябвало да се стартира от локална електронна власт, тъй като тя е по-близо до живота на хората. Лидерът на АТАКА съобщи, че резултатите на партията на този локален избор ще бъдат доста по-добри от тези през 2015 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР