Партито, което всеки петък събира хиляди фенове в Ибиса се

...
Партито, което всеки петък събира хиляди фенове в Ибиса се
Коментари Харесай

MUSIC ON на Marco Carola идва в НДК след броени дни - Култура

Партито, което всеки петък събира хиляди почитатели в Ибиса се придвижва в София на 21 септември. Днес, YALTA CLUB оповестиха промяна в местоположението на събитието заради плануваните ниски температури и дъжд през идната седмица. Зала 3 на Национален Дворец на културата е новото доказано място, където ще се построи специфичната сцена и фон на MUSIC ON. Създателят на събитието Marco Carola ще се качи зад пулта дружно с Michael Bibi, Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

Предвид променливите прогнози за времето в средата на идната седмица, когато ще се организира дебютното издание на MUSIC ON в България, екипът на YALTA CLUB взе решение да смени местоположението, с цел да подсигурява провеждането му и допустимо най-хубавото прекарване на публиката. Със промяната на местоположението, потенциалът на събитието се трансформира и билети ще се продават до привършване на количеството. На всички, които имат VIP билети се предлага опцията да доплатят за Backstage билет или да получат назад разликата до Regular.

MUSIC ON е бранд, основан в Неапол от Marco Carola, който предлага клубно звучене и събития по целия свят с единственото изискване за качествена музика. Стандарт, който италианският диджей и продуцент слага за всичко до което се допре. От основаването и ръководенето на личните му лейбъли (Design, Zenit, Question, One Thousands, Do.Mi.No. и Music On) през всеки от петте му албума, до резиденциите му в някои от най-легендарните клубове в света.

10 години след основаването на марката, MUSIC ON към този момент е институция по целия свят и в сряда (21 септември) ще можем да се докоснем до нея. В състава на концептуалното събитие влиза и един от най-актуалните актьори на електронната сцена, Michael Bibi, който ще се впусне в b2b сет с Marco Carola. Ще посрещнем и още имена, които са част значима част от събитията- Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

За повече информация за събитието следете Фейсбук страницата на YALTA CLUB.

Билети за MUSIC ON може да закупите от Eventim, OMV, YALTA CLUB и Tickestation.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР