Партиите ВМРО, НФСБ и Воля подписаха предизборно споразумение и ще

...
Партиите ВМРО, НФСБ и Воля подписаха предизборно споразумение и ще
Коментари Харесай

ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ се обединиха за изборите на 11 юли

Партиите Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Воля " подписаха предизборно съглашение и ще се явят дружно на изборите на 11 юли, откакто никоя от тях не съумя да влезе в 45-ия парламент. Партийните водачи Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Веселин Марешки са стигнали до единодушие предизборните листи да са без техно присъединяване.

Коалицията твърди, че се сплотява към 10 съществени правилото. Водещи измежду тях са: национално помиряване и преустановяване на междуинституционалните войни; повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; превъзмогване на демографската катастрофа; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и националноотговорна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм; въвеждане на учебен ценз при гласуване; децентрализация; нулева приемливост към корупцията; нов Обществен контракт и други, показват още от новата коалиция.

„ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, дават поръчка за работа в името на всеки български жител и изрично и непримиримо отстояване на националните ползи на България, настояват от новата групировка.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР