Партиите в политиката у нас, включително и ГЕРБ, са живи

...
Партиите в политиката у нас, включително и ГЕРБ, са живи
Коментари Харесай

Паунов: Радев страда от политическа шизофрения

Партиите в политиката у нас, в това число и ГЕРБ, са живи организми с живи хора. През годините имаше доста хора, които построиха политическият си образ в ГЕРБ. Но тук е момента да кажем, че в една политическа партия най-съществен е водачът, сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3 Цветомир Паунов - административен секретар и координатор ГЕРБ-София.

"Аз да вземем за пример съм уверен, че в обстановка като тази с короната, в случай че не беше Борисов, щяхме да затънем и мъчно щяхме да излезем от това състояние ", съобщи Паунов.

Премиерът Борисов е водачът, който сътвори ГЕРБ и постоянно ще бъде мотор на партията. Винаги водачът е бил пиедестал и водещ на всичко, тъй като това е човек, който може да основава екип, да изслушва решения, да работи качествено. Няма друга политическа партия, която да дава професионална опция за реализация в политическото пространство, каквато е ГЕРБ.

Не е инцидентно, че Борисов е най-дълго ръководещия министър-председател. Това е индивидът, който утвърди България като водеща геополитическа и стратегическа мощ в Европейски Съюз, изясни координаторът на ГЕРБ-София.

"Президентът Радев още през цялото време има една политическа шизофрения и тя няма по какъв начин да се промени, тъй като този пиедестал е заложен през цялото време. Първо той сякаш е повдигнат от самостоятелен орган, в това време е подсилен от социалистическата партия, пък през времето и от други субекти ", уточни Паунов.

"През времето Радев потвърди, че не може да бъде обединител на нацията и да извършва функционалностите си. Дори в миг като този с ковид, те какво направиха, изпокриха се, излязоха 20 дни по-късно, с цел да плашат хората. Те използваха обстановката, с цел да вършат популистка политика ", безапелационен бе политикът от ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР