Партиите ПП, БСП, ИТН, ДБ ще имат общо над 55%

...
Партиите ПП, БСП, ИТН, ДБ ще имат общо над 55%
Коментари Харесай

Иван Бакалов: ПП, БСП, ИТН и ДБ ще имат над 55 % на изборите - и ще бъдат близо до квалифицирано мнозинство

" Партиите Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България ще имат общо над 55% на изборите. А от местата в Народното събрание ще бъдат покрай квалифицирано болшинство. Заедно е изцяло във опциите им да създадат устойчиво държавно управление.

Предстои да забележим кои от тях ще се създадат на забавни и няма да поддържат държавно управление, тъй като и три от тези четири партии ще могат да го създадат.

Понеже има многостранна международна рецесия и на държавното управление ще му е мъчно, е доста комфортно някоя партия да остане настрана като критик, с цел да натрупа рейтинг ", журналистът Иван Бакалов с обява в обществените мрежи.

" Разбира се, Борисов ще клейми всеки ден, всеки час - матриал за митингова народна власт, както споделяше неговия преподавател Живков.

Но който се дръпне в този момент от държавно управление, има неприятна вест за него - и отсега нататък няма по какъв начин две партии да създадат държавно управление. Ще трябват най-малко три. Такова време пристигна.

И в случай че две от тях са корумпираните партии ГЕРБ и Движение за права и свободи, какво остава за третата? ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР