Партиите, изразяващи националните интереси на страните-членки на Европейския съюз, за

...
Партиите, изразяващи националните интереси на страните-членки на Европейския съюз, за
Коментари Харесай

Марин льо Пен: Ще почистим ЕС след евроизборите

Партиите, изразяващи националните ползи на страните-членки на Европейския съюз, за пръв път имат опцията да завоюват изборите за Европейския парламент през май 2019 година Това съобщи водачът на френския Национален фронт Марин льо Пен.

„ За пръв път партиите, изразяващи националните ползи, могат да се надяват на демократична победа, с цел да трансформират хода на историята, Европа и нашите народи. За пръв път е допустимо да реализираме това, което не можеха да си показват „ евроцентристите “ - промяна на властта. За пръв път ще имаме опция да проветрим мухлясалите зали на институциите в Европейски Съюз, да почистим скърцащите европейски механизми, в които повече никой не има вяра, да сменим клатещите се европейски ръководители, като ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер “, сподели тя.

„ Европейски Съюз се е компрометирал и е обезценил европейската концепция, и излизането на Англия е удостоверение за това “, сподели льо Пен.

„ Нашата цел към този момент не е просто да участваме, а да победим. Ние разчитаме, че дружно можем да образуваме в Народното събрание или блокиращо малцинство, или, аз се надявам, да образуваме болшинство и да осъществим новия европейски план “, акцентира тя.

Партията, която завоюва болшинство на изборите за Европейски парламент, ще получи правото да назначи ръководител на Европейската комисия. На последните избори през 2014 година, както и в течение на последните 30 години, Европейската национална партия победи. Тя сплотява центристките и християндемократически партии в Европейски Съюз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР