Партиите и самите политици бяха подчинявани, а понякога целенасочено създавани,

...
Партиите и самите политици бяха подчинявани, а понякога целенасочено създавани,
Коментари Харесай

Ненчев: Партии и политици бяха създавани да защитават интересите на службите, групировките, олигарсите

Партиите и самите политици бяха подчинявани, а от време на време целеустремено създавани, с цел да пазят ползите на някогашните служби, групировките, олигарсите и неизменимото задкулисие на прехода, което сменяше персоните, само че работеше в еднакъв циничен и нездравословен за страната модел. Това разяснява водачът на Български земеделски народен съюз и някогашен боен министър Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки..

Той направи собствен разбор за актуалната политическа конюнктура, в който откроява потребността от нов политически план, изчистен от взаимозависимост.

"Призовавам да насочим вниманието си към концепцията за политически план, в който да бъдат събрани персони и политики, за които честността не е желание, а потвърдена категория и съществена цел за работа в интерес на обществото. Хора, които са способни да изповядват обществените ползи и да преодоляват даже себе си в интерес на огромната цел и общия за нацията ни интерес - да се преборим с мафията. Личностни, които са потвърдили, че могат да носят тежка отговорност и да дават път за развиване и на младите, като застанат до тях и подсигуряват държанието им във властта ", споделя Ненчев.

"Убеден съм, че смяната може да се направи от престижи, които да застанат с името си и волята си, като поръчител против следващата корист с власт, която се готви от няколко подмолни и непознати центрове. Свидетели сме по какъв начин олигархията се готви за следващото си завладяване, посредством силата на протестиращите, като издига идеите ни за знаме, под което да осъществя новите си схеми за източване на страната ", разяснява още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР