Партиите да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри. За

...
Партиите да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри. За
Коментари Харесай

Радев: Партиите да се чистят от корумпирани кадри

Партиите да се чистят от корумпирани и некомпетентни фрагменти. За това прикани президентът Румен Радев в Египет, където е на публично посещаване по покана на сътрудника си Абдел Фатах Ас-Сиси.
Държавният глава бе помолен да разяснява двете подадени оставки във връзка със абсурда с жилищата на властта. Радев съобщи, че не е пристигнал в Египет, с цел да разяснява парцелите на Цветан Цветанов. Президентът добави, че позицията му постоянно е била кардинална, заяви БТВ.

„ Преди два месеца по време на моя годишен доклад доста ясно заявих, че партиите, които желаят да видят себе си на бъдещия политически небосвод, би трябвало сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни фрагменти с управнически упоритости, а не да чакат да гърмят кавги и да ги гасят с оставки”, разяснява Радев, пояснявайки, че това се отнася за всички партии.

В Египет президентът води огромна бизнес делегация, защото страната е най-големият търговски и стопански сътрудник на България в Близкия изток. Стокооборотът сред двете страни е достигнал 1 милиард щатски $.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР