Парти сезонът се завихри с пълна сила и по червения

...
Парти сезонът се завихри с пълна сила и по червения
Коментари Харесай

Ангелското видение Никол Кидман, сребърното сияние на Мей Мъск и още най-добри визии от червения килим през декември

Парти сезонът се завихри с цялостна мощ и по аления килим през празничния декември, по тази причина бързаме да съберем звездните фешън визии от последните седмици, които си заслужава да видите.

Никол Кидман се насочи на промоционално минитурне по случай новия си филм „ Да бъдеш Рикардо “ () ръка за ръка с екранния си сътрудник Хавиер Бардем. Започвайки с премиера в Ню Йорк, носителката на „ Оскар “ облече модел от тазгодишната сбирка висша мода на Chanel .

 Никол Кидман Getty

 Никол Кидман Getty

Бялата сатенена рокля акцентира финото лъчение на Кидман, а черните панделки в профил са допълнени от такава в косата на актрисата . Визията е приключена с чифт обувки Chloe Gosselin и обеци Ana Khouri.

За лосанджелиската премиера на кино лентата 54-годишната австралийка изглеждаше още по-ефирно в Armani Prive . Приказната светла рокля от тюл и с кристали по деколтето е почтена за същинско великолепие , каквото е Никол Кидман в специалността си.

 Никол Кидман Getty

Финалът пристигна в Сидни, където актрисата разнообрази сантименталния жанр с модел на Etro, съчетаващ нюанси на аквамарин и изумрудено зелено върху блестящи геометрични елементи . Силуетът на роклята отлично акцентира фигурата на Никол, която внася още едно украшение във визията си със зелена чантичка Roger Vivier с брошка при закопчаването.

 Никол Кидман Getty

Още обичани визии от аления килим този декември вижте в галерията тук:
 Любимите ни визии от аления килим през декември  Любимите ни визии от аления килим през декември  Любимите ни визии от аления килим през декември  Любимите ни визии от аления килим през декември
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР