Партенка, че депутатът от Демократична България - известният пулмолог д-р

...
Партенка, че депутатът от Демократична България - известният пулмолог д-р
Коментари Харесай

ВОНЯЩА ДИМКА: Д-р Симидчиев от ДБ бил част от Биг Фарма, затова агитирал за ваксините

Партенка, че депутатът от Демократична България - известният пулмолог доктор Александър Симидчиев, пропагандира в интерес на имунизациите против коронавирус, с цел да извлече персонални дивиденти от продажбата на препаратите се завъртя в ефира на партньорската за ръководещата коалиция телевизия " Седем-осми ". Журналистката от " ТВ1 " бе посетител на шефа на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, с цел да изясни, че медикът и негов сътрудник доктор Симидчиев в действителност работел за така наречен " Биг Фарма ".

" Добре е хората, които са облагодетелствани финансово от тази пандемия, да заявяват това, с цел да им повярваме, когато тръгнат да пропагандират да се имунизираме. Един от известните лекари, които доста интензивно пропагандират в интерес на имунизациите, е акционер в „ Глаксо Смит Клайн ", която е световна компания, занимаваща с новаторски лекарствени артикули и ваксини. Няма нищо неприятно, мисля, че е някъде към 180 хиляди лв. е цената на акциите.

Обаче честната позиция е когато тези хора застанат на екрана и стартират да ни пропагандират за имунизациите да афишират това. Да кажат: „ Аз имам спор на ползи, аз съм акционер на тази компания, само че аз съм уверен в качествата на имунизациите, които тя създава, по тази причина ви пропагандирам да се ваксинирате ", споделя в прав текст Петрова. А след подканяне от Йорданов, тя разкрива и самоличността на посочения от нея доктор: " Лекар от Демократична България е, да, и е в здравната комисия. Името му е със " с " и приключва на " чиев ".

И пита: " Не ви ли направи усещане по какъв начин се промени позицията на избрани медии след 19 октомври. …. И останахме единици, които търсим другите гледни точки, тъй като ги има тези разнообразни гледни точки по въпроса за тази пандемия ".

Справка на Lupa.bg в данъчното досие на доктор Симидчиев разкрива, че той не е скрил информацията за присъединяване си като акционер в " ГСК ". Не е ясно обаче какво общо има компанията с наличните у нас ваксини против коронавирус, произвеждане на " Пфайзер ", " АстраЗенека ", " Модерна " и един от най-преките съперници в лекарствения бизнес на " Глаксо " - " Джонсън и Джонсън ".

През 2007 година, когато е медицински шеф на фармагиганта у нас, доктор Симидчиев споделя:

ЮКомпанията не е от вида high payer, които заплащат доста за малко. Тук има дълготрайни полезности като нравственос и морал. Целта е да се усещам гот, че работя това, и да мога да виждам намерено хората в очите ".

Медикът е неин кадър до края на 2016 година и е създател на редица фармокологични изследвания.
ТЕМА преди 2 часа 3167 преди 3 часа 921 преди 5 часа 998
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР