Партън стана част от еклектичната група от нови членове в

...
Партън стана част от еклектичната група от нови членове в
Коментари Харесай

Включиха против волята ѝ Доли Партън в залата на славата на рокендрола

Партън стана част от еклектичната група от нови членове в залата на славата на рокендрола, която включва рапъра Еминем, артиста Хари Белафонте, рокаджийката Пат Бенатар, английската група „ Дюран Дюран “ и поп артиста, създател на песни и продуцент Лайънел Ричи и други, оповестява БГНЕС.

76-годишната Партън, известна с шлагери като " Islands in the Stream " и " Jolene ", изиска предишния месец името ѝ да бъде оттеглено от разглеждането.

" Въпреки че съм извънредно поласкана и признателна, че съм номинирана за Залата на славата на рокендрола, не усещам, че съм заслужила това право ", сподели тя.

Когато залата на славата отхвърли отхвърли ѝ, частично тъй като гласуването към този момент беше в ход, Партън в последна сметка отстъпи.

Залата на славата съобщи, че тя е доста повече от кънтри звезда.

" Със своята новаторска кариера на създател на песни, присъщ глас, камерния си искра, бизнес предвидливост и филантропична активност Доли Партън е обичана икона, която надвишава жанра, който преобрази вечно ", съобщи организацията на своя уеб страница, когато разгласи новите членове.

Кънтри звездите не са непознати на основаната в Кливланд Зала на славата: Джони Кеш, Джими Роджърс и Чет Аткинс са измежду нейните членове.

Сред другите нови членове, оповестени в сряда, са Карли Саймън, „ Юритмикс “ и „ Джудас Прийст “.

В последното си изявление за Националното публично радио Партън съобщи, че откакто в началото е отказала, би " приела на драго сърце: “ да бъде въведена в Залата на славата. Тя сподели, че постоянно е вярвала, че основаната в Кливланд организация е за хората, занимаващи се с рокендрол.

" Така че просто почувствах, че ще лишава достойнството от някого, който може би го заслужава повече от мен, тъй като в никакъв случай не съм се считала за рок реализатор ", сподели Партън. " Но явно има освен това от това. "

В Инстаграм профила си тя прибавя, че " е чест за нея да бъде въведена в залата на славата на Рокендрола и ще продължи да работи старателно в името на тази чест ".

Изпълнителите могат да бъдат включени в листата 25 години след първото им комерсиално издаване на музика. За тях гласоподават над 1000 актьори, музикални историци и ветерани от промишлеността.

Новите носители на почетното звание ще бъдат публично въведени на гала в Лос Анджелис на 5 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР