Пародия! Безобразие! Подигравка! С тези думи бащата на танцьорката Габриела

...
Пародия! Безобразие! Подигравка! С тези думи бащата на танцьорката Габриела
Коментари Харесай

Пак не пуснаха Габриела от ареста. Баща й крещи в съда: Безобразие!

Пародия! Безобразие! Подигравка! С тези думи бащата на танцьорката Габриела Медарова - Здравко Медаров посрещна решението на арбитър Божидар Кърпачев. Той отхвърли да гледа мярката на 21-годишната госпожица, защото през днешния ден прокуратурата е внесла обвинителен акт. Това значи, че делото минава в правосъдна фаза и за смяна на мярката за неотклонение на Габриела би трябвало да се произнесе различен правосъден състав.

Девойката, която повече от 2 месеца е под ключ, едвам не се разплака. Съдебната защита бързо й щракна белезниците и я изведе от залата. Нейните родители и гаджето й Пачо пристигнаха, обнадеждени, че Габриела ще бъде пусната на независимост. Те останаха като попарени след чутото.

" Къде е страната? Къде са законите? Защо се подиграват с нас? Детето ни ли е най-големият нарушител ", развика се майката на Габриела.

21-годишната танцьорка беше върната в ареста, откакто разруши носа на момиче в нощен клуб. Седмици по-рано, пияна и дрогирана, тя блъсна 10 паркирани коли в Пловдив.

Адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски остана учуден. " Досъдебното произвеждане не е завършило. Няма предявяване. Аз съм единствен бранител на момичето и не съм полагал автограф върху документа ", сподели той. Дългогодишният правист съобщи, че не е чувал в наказателното произвеждане термин " паркетно дело ": " Не мисля че би трябвало да се взема решение ориста на един младеж единствено по една кореспонденция от прокуратурата ", посочи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР