Парма постигна изключителен успех насред стадион Джузепе Меаца, побеждавайки с

...
Парма постигна изключителен успех насред стадион Джузепе Меаца, побеждавайки с
Коментари Харесай

Интер шокиран от свой човек с приказен гол от 1001 нощ

Парма реализира извънреден триумф посред стадион " Джузепе Меаца ", побеждавайки с 1:0 Интер. Футболистите на Лучано Спалети имаха известна доминация преди почивката, само че след нея играта се изравни, а в 78-ата минута младежкият национал на Италия Федерико Димарко шокира трибуните в Милано. Левият защитник порази мрежата с фантастично осъществяване от далечна отдалеченост, което ще бъде помнено от Самир Ханданович. Опитният вратар единствено изгледа фалцираната топка, която се забоде в далечния му ъгъл. Димарко е артикул и благосъстоятелност на интеристите, само че играе като преотстъпен при " дуковете ".

Oggi in campo con la terza divisa!

Ecco il nostro spogliatoio, pronto per #InterParma #ForzaInter pic.twitter.com/5XaOOzcrEn
— Inter (@Inter) 15 септември 2018 година
В стартовия състав на " нерадзурите " отсъстваше капитанът Мауро Икарди. Нападателят взе присъединяване в срещата на националния тим на Аржентина против Колумбия и остана на аварийна пейка, с цел да бъде непокътнат за дуела против Тотнъм в Шампионската лига. Неговото място в офанзивата на Интер зае Кейта Балде, който обаче бе фигурант на игрището.

Questi i nostri 11 per #InterParma! #FORZAINTER #InterIsHere pic.twitter.com/0AnsrmSmKF
— Inter (@Inter) 15 септември 2018 година
На вратата застана несменяемият Самир Ханданович, а пред него действаха Данило Д'Амброзио, Милан Скриняр, Стефан де Фрай и Далберт. Изваденият от листата на Интер за ШЛ Роберто Галярдини си партнираше в средата на терена с Марсело Брозович, а пред тях Раджа Наинголан помагаше на триото в офанзива Иван Перишич, Антонио Кандрева и Кейта Балде.

Manca un'ora a #InterParma
Ecco la formazione dei Crociati 11#ChinoisiAmo #DifendiamolA pic.twitter.com/v8Oc7nEEmU
— Parma Calcio 1913 (@1913parmacalcio) 15 септември 2018 година
Наставникът на Парма Роберто Д'Аверса се спря на скица 4-3-3, като на вратата действаше Луиджи Сепе. Четиримата в отбрана за гостите бяха Симоне Якопони, Бруно Алвеш, Рикардо Гальоло и Масимо Гоби. В средата на терена за " дуковете " оперираха Лука Ригони, Лео Стулац и Барила, а Ди Гаудио, Роберто Инглезе и Жервиньо тормозиха отбраната на Интер.

Първото полувреме стартира скучно, само че с течение на времето играта закупи забавен темперамент. В 16-ата минута " нерадзурите " пропуснаха първото си състояние. Иван Перишичи получи топката на добра позиция, само че хърватската звезда стреля над вратата. Гостите отвърнаха с безредие в наказателното поле на 18-кратните първенци. В 26-ата минута стражът на Парма Луиджи Сепе развесели публиката, откакто не съумя да улови една балонна топка, което докара до ъглов удар за Интер. Данило Д'Амброзио и Милан Скриняр обаче не се възползваха от този подарък, пропускайки да бутнат топката в мрежата при далечната греда. Двамата съотборници даже си попречиха, което измъкна Сепе и " дуковете ".
В 32-ата минута Самир Ханданович сподели класа, спасявайки изстрел от упор на Жервиньо. Бившият нападател на Арсенал и Рома обаче беше в засада, отразена от страничния арбитър в точния момент. Последваха мощни минути на " нерадзурите ", които постановиха висока преса. В 38-ата минута Раджа Наинголан опита точността на своя мерник, само че не сполучи. Скоро по-късно шут нанесе и Брозович, само че това докара единствено до корнер за домакините. До края на полувремето Сепе отрази топката след изстрел на Перишич отляво. Така двата тима се прибраха в съблекалните при 0:0 след 45 минути игра.

На почивката Лучано Спалети реагира с разумна промяна. Неубедителният и неосезаем Кейта Балде не продължи мача за сметка на огромната звезда Мауро Икарди. Интеристите обаче по този начин и не съумяха да наложат нескончаем напън пред вратата на " дуковете ". Стигна се до 78-ата минута, когато левият бек Федерико Димарко препарира Ханданович - 1:0 за Парма! Младежкият национал на Италия нанесе приказен фалциран удар с левия крайник, който не даде никакъв късмет на шашнатия вратар на домакините. Любопитно е, че Димарко играе като преотстъпен в отбора на Роберто Д'Аверса. Със сигурност попадението на Парма ще влезе в челото на класацията за гол на сезона в Серия " А ". До последния съдийски сигнал Икарди пропусна опция
ИНТЕР - ПАРМА 0:1 0:1 Димарко (78)

Стартовите сформира:
ИНТЕР (4-2-3-1): Ханданович, Д'Амброзио, Де Фрай, Шкриняр, Далберт, Галярдини, Брозович, Кандрева, Наинголан, Перишич, Кейта Балде

ПАРМА (4-3-3):
Сепе, Якопони, Бруно Алвеш, Гальоло, Гоби, Ригони, Стулац, Барила, Ди Гаудио, Инглезе, Жервиньо
СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 4 кръг, събота 15 септември  Интер 0:1краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР