ВИДЕО: Ядосан клиент на Chipotle в Охайо блъсна купа с бурито в лицето на работника

...
ПАРМА, Охайо (WJW) — Мобилните телефони записваха, когато работник в
Коментари Харесай

ПАРМА, Охайо (WJW) — Мобилните телефони записваха, когато работник в Chipotle в Охайо беше нападнат от ядосан клиент във вторник вечер.

< p>Полицията казва, че този клиент, Розмари Лин Хейн, 39, от Парма, оттогава е обвинен в нападение и хулиганство.

Гледайте: Мъж използва ножици за жив плет, за да отреже монитора на глезена в местния Ace Hardware

Видео на нападението беше публикувано в Reddit и веднага стана вирусно.

„Влязохме и беше наистина натоварено. Може да се каже, че са били ударени“, каза свидетел, който не пожела да бъде идентифициран.

Видео показва как заподозрената носи купата си Chipotle до тезгяха и я забива, изправяйки се срещу работника. Секунди по-късно тя се вижда да хвърля цялата купа в лицето на работника.

„Можеше да се каже, че беше разстроена от поръчката си. В крайна сметка тя грабна поръчката си и си тръгна. Около пет минути по-късно тя се върна”, каза свидетелят. „В този момент не бях сигурен какво да правя, защото се чувствах толкова ужасно за [работника]. В същото време бях нервен да се намеся.“

Видеото продължава, за да покаже как заподозрената поставя ръце върху друг клиент, който се опитва да я спре. Този клиент, заедно със свидетеля, изтичаха, за да запишат регистрационния номер на жената и да го дадат на полицията.

Служителката на Chipotle не искаше да даде интервю пред камерата. Въпреки това, тя казва, че е била шокирана от целия инцидент и страда от безпокойство в резултат на това, което е трябвало да изтърпи.

Уенди пуска подправка за тиква Frosty, студена напитка тази есен

“ Бяхме толкова впечатлени от начина, по който успя да се справи. Тя се занимаваше с това, жената крещеше 10 минути преди това и след това се върна и продължи да се държи по този начин“, каза свидетелят.

Клиентите са организирали GoFundMe за работника.< /p>

За най-новите новини, прогнозата за времето, спорта и поточно видео се насочете към KLAS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР