ПАРМА, Охайо – Гласоподавателите се отправят към урните във вторник

...
ПАРМА, Охайо – Гласоподавателите се отправят към урните във вторник
Коментари Харесай

Огромното влияние на Републиканската партия на Тръмп е заложено на оспорваните републикански първични избори в решаващо бойно поле за Сената

ПАРМА, Охайо – Гласоподавателите се насочат към урните във вторник в Охайо, където следен от близко и все по-спорен републикански Сенат първичните избори се трансфораха във почитан тест за голямата власт на някогашния президент Тръмп над Републиканската партия.

Победителят в първичните избори ще се изправи против един от най-уязвимите демократи в Сената на общите избори през ноември в конкуренция, която може да дефинира дали републиканците ще завоюват назад болшинството в камарата.

" Ако желаете някой, който ще бъде по-либерален от Мит Ромни в Сената на Съединените щати, тогава гласувайте за Мат Долан ", предприемачът Бърни Морено спори на протест в този крайградски град Кливланд в навечерието на първичните избори.

Морено, който е подкрепеният от Тръмп претендент в конкуренцията, съпостави Долан – неговия главен противник за номинацията на Републиканската партия – с Ромни, откритият републикански сенатор от Юта, който е хулен от Тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР