Парламентът заработи енергично и българите очакват решения, които да бъдат

...
Парламентът заработи енергично и българите очакват решения, които да бъдат
Коментари Харесай

Радев: НС заработи енергично, несериозно е да мислим за служебно правителство

Парламентът проработи пламенно и българите чакат решения, които да бъдат взети, тъй че би трябвало да се даде късмет на Народното събрание да свърши своята работа. Това съобщи президентът Радев по време на самодейността " Да засадим дърво, да възродим българската гора " Държавният глава акцентира, че освен изборният кодекс е измежду дилемите.

Надявам се това в допълнение време да бъде вложено в разговор, в единодушие, тъй че да намерим консенсуса и да имаме постоянно държавно управление, обединено към ясни правила и цели, уточни Радев.

" Несериозно е да мислим още за служебно държавно управление в случай, че тече парламентарната процедура за сформиране на постоянен кабинет ", добави той.

На въпрос по кое време ще връчи мандата на " ИТН " и за какво дава повече време за размисъл на групировката на Трифонов, президентът отговори: " Няма избран период по Конституцията сред първи и втори мандат ".

Днес президентът Румен Радев даде начало на самодейността " Да засадим дърво, да възродим българската гора ". В концепцията се включват доброволци от цялата страна. Държаният глава ще засади бели брези в Плана планина край София.

" Да засадим дърво, да възродим българската гора " не е единствено девиз. Нашите гори не са единствено национални благосъстояния, неслучайно те са вписани в българската Конституция, те са част от нашата национална памет и еднаквост ", сподели президентът Радев.

Засаждането на дърво е самобитен акт на полагане на нов живот ", сподели президентът.

" Днес ние демонстрираме, че българинът е съпричастен да даде на идващото потомство един по-красив, по-здравословен свят ", сподели още Радев.

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР