Парламентът започна работа с информация от министъра на вътрешните работи

...
Парламентът започна работа с информация от министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Вътрешният министър информира депутатите за мерките във връзка с наводненията в последните дни

Парламентът стартира работа с информация от министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила за подхванатите ограничения и дейности от институциите в последните дни по отношение на наводненията. Той предложения депутатите по-късно през днешния ден да се причислят към празника на Министерство на вътрешните работи пред Паметника на Незнайния войник в столицата.

Преди това народните представители одобриха работната си стратегия за тази седмица. В нея е Административният мониторингов отчет за 2016 година за осъществяването на Националната тактика на Република България за консолидиране на ромите (2012-2020). След това Народното събрание ще приключи мандата на шефа на Националната здравноосигурителна каса Глинка Комитов, който предходната седмица подаде оставка.

В дневния ред е и първото четене на законопроекти за промени в Закона за защитата и въоръжените сили, както и доклади за активността на Съвета за електронни медии за 2016 година

В програмата е и одобрение на Споразумението за даване на консултантски услуги сред администрацията на Министерския съвет и Международната банка за възобновяване и развиване.

Временната комисия за изследване случаите на неизплатени заплати ще показа на следващия ден изводите от отчета си, както и план за решение. След това депутатите ще обсъдят на второ четене промени в Закона за Българската организация по сигурност на храните.

В петък е очакван постоянен парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР