Парламентът ще заседава извънредно на 18 септември (понеделник) от 14:00

...
Парламентът ще заседава извънредно на 18 септември (понеделник) от 14:00
Коментари Харесай

Парламентът ще заседава извънредно в понеделник и вторник

Парламентът ще заседава изключително на 18 септември (понеделник) от 14:00 часа и на 19 септември (вторник) от 9:00 часа по предписание на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова в края на днешния пленарен ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

В дневния ред за съвещанието в понеделник е първото гласоподаване на законопроекти за изменение на Закона за авторското право и сродните му права, първото четене на промени в Закона за правосъдната власт, както и на законопроект за одобрение на съглашението за отбрана на вложенията сред Европейски Съюз и Виетнам.

Предвижда се депутатите да прегледат на първо четене и законопроекти за изменение на Закона за биологичното многообразие, на второ четене промени във Валутния закон и на първо четене промени в Закона за енергетиката.

Във вторник, 19 септември, Народното събрание ще разиска на първо четене промени в Закона за екстрадицията и Европейската заповед за арест и на второ четене - законопроекта за противопоставяне на корупцията.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР