Парламентът ще проведе изслушване на столичния кмет Йорданка Фандъкова заради

...
Парламентът ще проведе изслушване на столичния кмет Йорданка Фандъкова заради
Коментари Харесай

Викат Йорданка Фандъкова в парламента заради Топлофикация София“

Парламентът ще организира чуване на столичния кмет Йорданка Фандъкова поради финансовото положение на „ Топлофикация София “.

Точката бе включена като последна в седмичната стратегия за работа на Народното събрание, а с изключение на Фандъкова, в пленарната зала ще бъдат ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков и изпълнителният шеф на сдружението Александър Александров.

Депутатите желаят да схванат какви са подхванатите дейности от страна на сдружението и на Столична община като негов принципал за обезпечаване на вложения за осъществяване на нормите за възможни излъчвания на азотни окиси, според използването на стандартите на Европейската комисия от 2017 година и решението на Изпълнителната организация по околната среда за отвод на дерогация на „ Топлофикация София “ ЕАД по отношение на излъчванията.



„ Не е обикновено принципалът на това сдружение да абдикира от проблемите на столичани ", стимулира предлагането Мая Манолова от „ Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Манолова предизвести, че поради несъблюдение на нормите за замърсяване на въздуха има заплаха сдружението просто да спре да действа и да остави хиляди семейства в София без парно и топла вода.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР