Парламентът ще обсъди отново промените в Закона за държавния бюджет

...
Парламентът ще обсъди отново промените в Закона за държавния бюджет
Коментари Харесай

Депутатите ще обсъдят отново промените в Закона за държавния бюджет, свързани с финансирането на партиите

Парламентът ще разиска още веднъж измененията в Закона за държавния бюджет за 2019 година, свързани с финансирането на партиите, върху които президентът наложи несъгласие.

Това сочи проектопрограмата на Народното събрание за седмицата. За петък, като първа точка, се планува разискване на президентското несъгласие върху договорите за покупка на самолети F-16 Block 70. В плана е второто гласоподаване на промени в Изборния кодекс, отнасящи се до машинното гласоподаване.

Предлага се депутатите да прегледат на второ четене и ремонти в Закона за водите, както и в Закона за културното завещание. Проектопрограмата включва също второто четене на промени в Закона за железопътния превоз.

Предвижда се също депутатите да обсъдят промени в Закона за ограниченията против изпирането на пари, както и в Закона за физическото образование и спорта. Второто гласоподаване на измененията в Закона за военното разузнаване е планувано като трета точка за петък.

Парламентарният надзор включва разисквания по запитване към здравния министър Кирил Ананиев за политиката на Министерството на здравеопазването във връзка с кадровото застраховане с медицински експерти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР