Парламентът с извънредно заседание днес.В дневния ред на депутатите са

...
Парламентът с извънредно заседание днес.В дневния ред на депутатите са
Коментари Харесай

НА ЖИВО: НС с извънредно заседание - решава за промените в Закона за хазарта

Парламентът с изключително съвещание през днешния ден.

В дневния ред на депутатите са залегнали четири точки. Първа точка е второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта.

След това са планувани второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за налозите върху приходите на физическите лица, първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за политическа и гражданска реабилитация на репресирани лица и второ гласоподаване на Законопроект за одобрение на интернационален контракт за Изменение и допълнение № 2 на интернационален контракт (LOA) BU-D-SAB „ Самолети F-16 Block 70 и обвързвана с тях поддръжка “ (F-16 Block 70 aircraft and associated support) по програмата на Съединени американски щати за задгранични военни продажби (Foreign Military Sales-FMS).

В началото на съвещанието в процедура по метода на водене Явор Божанков от " Продължаваме промяната - Демократична България " изиска в дневния ред да бъде включена декларация по отношение на това, че на територията на страни членки се правят диверсионни дейности, зад които по думите му стои съветската страна.

Депутатите гласоподаваха още замяна на точките в дневния ред. Като първа точка Народното събрание ще прегледа на второ гласоподаване измененията в Закона за налозите върху приходите на физическите лица, с които се анулира различният налог за приходи от събиране на диворастящи гъби и плодове, в това число и на лечебни растения. Законопроектът е импортиран от Йордан Цонев (ДПС) и Теменужка Петкова (ГЕРБ - СДС). Втора точка остава второто четене на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за
хазарта, импортиран от Теменужка Петкова (ГЕРБ - СДС) и Йордан Цонев (ДПС).

Заседанието продължи с деклрации от името на парламентарни групи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР