Парламентът разреши приватизацията на обособена част от имуществото на "Летище

...
Парламентът разреши приватизацията на обособена част от имуществото на "Летище
Коментари Харесай

НС разреши продажбата на обособена част от имуществото на Летище Горна Оряховица ЕООД - Горна Оряховица

Парламентът позволи приватизацията на обособена част от имуществото на "Летище Горна Оряховица " ЕООД - Горна Оряховица.

Става дума за пицария със застроена повърхност 176,59 кв.м. върху общинска земя, лека пристройка за разширени към комерсиална зала в режим на преместваем обект с право на градеж в избрани граници. Очакваните доходи са към 125 хиляди лв..

Тази седмица депутатите стартират диспути по концепцията за държавни бензиностанции

След влизане в действие на контракта за отдаване на концесия на гражданско летище за публично прилагане - Горна Оряховица, комерсиалното сдружение "Летище Горна Оряховица " ЕАД приключва осъществяването на главната си активност като летищен оператор по наземно обслужване, написа в претекстовете си вносителят - Министерският съвет.

В резултат на преустановяване на тази активност финансово-икономическите резултати на комерсиалното сдружение са мощно повлияни, като съществени и единствени източници на доходи остават продажбата и отдаването чартърен на активи - благосъстоятелност на сдружението. Във връзка с това шефът на комерсиалното сдружение е направил предложение до министъра на превоза, осведомителните технологии и известията за продажба на недвижимия парцел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР