"Парламентът прие законопроекта за излизане от Европейския съюз, което означава,

...
"Парламентът прие законопроекта за излизане от Европейския съюз, което означава,
Коментари Харесай

Борис Джонсън изясни кога Великобритания ще бъде готова да излезе от ЕС

"Парламентът одобри законопроекта за излизане от Европейския съюз, което значи, че Обединеното кралство ще напусне Европейски Съюз на 31 януари и ще продължи напред като едно цяло ", се споделя в известието.

В своето послание английският министър председател отбелязва, че на моменти „ пресичането на финалната линия “ на процеса на излизане на страната от Европейския съюз изглеждал неосъществим, само че в последна сметка това се случило.

Джонсън също по този начин прикани последователите и съперниците на Брекзит да оставят настрани старите си разногласия и да се съсредоточат върху решаването на проблемите на страната в битката с престъпността и подобряването на обстановката в лечебните заведения.

По-рано и двете покои на английския парламент утвърдиха законопроекта за Брекзит и в този момент той би трябвало да бъде подписан от кралицата, което се чака да стане преди края на тази седмица. След това документът ще придобие статут на закон и с цел да обезпечи излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз, той ще изисква единствено утвърждението му от Европейския парламент.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР