Парламентът прие промени в Закона за чистотата на атмосферния въздух

...
Парламентът прие промени в Закона за чистотата на атмосферния въздух
Коментари Харесай

Парламентът прие промени в Закона за чистотата на атмосферния въздух на първо четене

Парламентът одобри промени в Закона за чистотата на атмосферния въздух на първо четене.
Измененията са импортирани от Министерски съвет. " За " тях гласоподаваха 90 народни представители, " срещу " - 0 и " въздържали се " -28, с което те бяха признати.
Целта на законопроекта е осъществяване на утвърдените ограничения за трасформация на модела на административно обслужване в България в законодателството по запазване на чистотата на амтосферния въздух.
Чрез законопроекта се вкарват ограничения за опростяване и привеждане на услугите за бизнеса в сходство със Закона за ограничение на административното контролиране и административния надзор върху стопанската активност.
Регламентират се условията и особените правила за издаването на Решение за освобождение от обвързване за съблюдаване на правила за неорганизирани излъчвания (ННЕ) за летливи органични съединения и установяване на нови ННЕ, които сега са открити в подзаконов нормативен акт – Наредба № 7 от 2003 година
С текстовете се урежда по-дълъг период за оправомощаване от Българския институт по метрология (БИМ) на лица за инспекция на успеваемостта на хващане на бензиновите пари (УБП) на бензиностанциите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР