Парламентът прие пакет от мерки с фокус подкрепа на грамотната

...
Парламентът прие пакет от мерки с фокус подкрепа на грамотната
Коментари Харесай

ВМРО: Вече е факт! Всяко дете ще има подкрепа от държавата

Парламентът одобри пакет от ограничения с фокус поддръжка на грамотната раждаемост и справяне с демографската рецесия – до 300 лева месечно за дете, останало без място в градините, пари за строителство на детски градини, подкрепяне или изцяло вдишване на таксите и така нататък

Всичко това стана допустимо откакто доскоро депутатите от ръководещото болшинство гласоподаваха текстовете в Закона за държавния бюджет. Още в петък те бяха утвърдени на съвещанието на бюджетната комисия. Народните представители се съгласиха, че в Закона за налозите върху приходите на физическите лица за 2021 година всички деца ще получават помощи като данъчни облекчения за родителите. Доходната стълбица е следната:

4500 лева за едно дете (450 лева.); 9000 лева за две деца (900 лева.); 13500 за три и повече деца (1350 лева.). Родителите, които дават отговор на подоходния аршин за така наречен детски надбавки, ще имат право и на тях, и на данъчно облекчение.

Текстовете бяха предпазени в залата от заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация и съпредседател на ПГ „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов, разясняват от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР