Парламентът прекрати пълномощията на депутата от ГЕРБ Диана Саватева, която

...
Парламентът прекрати пълномощията на депутата от ГЕРБ Диана Саватева, която
Коментари Харесай

Ветеринар сменя Диана Саватева на депутатската банка

Парламентът приключи пълномощията на депутата от ГЕРБ Диана Саватева, която е подала оставка в петък. В края на ноември тя беше назначена за зам. -кмет по просвета, туризъм и спорт в община Бургас. Мястото ѝ в Народното събрание се чака да заеме доктор Стойно Стойнов, който е ветеринарен доктор по специалност.

В Народното събрание означиха и 71-вата годишнина от приемането на Всеобщата декларация за правата на индивида от Организация на обединените нации.

В слово от трибуната ръководителят на комисията по вероизповеданията и правата на индивида Красимир Велчев означи, че България би трябвало да се гордее с толерантността, която демонстрира към всички свои жители.

"Нека не забравяме с обединените старания на народа ни и на Българската православна черква през Втората международна война не допуснахме нито еврейски, нито ромски холокост, а огромна част от арменците откриха в лицето на България своята втора татковина. Това е нашата национална традиция - на приемливост и почитание към другите - и ще продължи да се ангажира съответно и всестранно в сходство с интернационалните стандарти ", акцентира националният представител.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР