Парламентът отхвърли искането на Възраждане за изслушване на директора на

...
Парламентът отхвърли искането на Възраждане за изслушване на директора на
Коментари Харесай

НС отвхърли искането на Възраждане за изслушване на ген. Венелин Венев


Парламентът отхвърли настояването на " Възраждане " за чуване на шефа на Военното разузнаване бригаден военачалник Венелин Венев по отношение на изнесени данни от журналистически следствия за вмешателство в работата на службата от страна на съпредседателя на ПП-ДБ Атанас Атанасов.

Срещу това предложение гласоподаваха депутатите от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Според водача на " Възраждане " Костадин Костадинов има жестоко политическо вмешателство, а ген. Атанасов се е опитвал да вербува чиновници на Военно разузнаване.

“От отчет на шефа на Военно разузнаване излиза наяве, че ген. Атанас Атанасов се е опитвал да вербува чиновници да работят в негова изгода ", заяви Костадинов. Лидерът на “Възраждане” изясни, че в един от отчетите опитаният да бъде вербуван, е споделил, че ген. Атанасов е изявил искания да има собствен човек измежду заместник-директорите на Военно разузнаване без значение от останалите му политически сътрудници.

" Вече са задействани дейности и по други служби като ДАНС”, изясни Костадинов.

По проблема с финансовото положение на страната и думите на служебния финансов министър, че в бюджета вместо 9 милиарда има 6 милиарда, Костадинов също изрази терзание.

" Всичко от Асен Василев се правеше, с цел да влезем в 3% недостиг и Еврозоната. За тези цели обаче той рискува цялата финансова система на българската държава”, добави Костадинов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР