Парламентът отхвърли искането на БСП за временна парламентарна комисия, която

...
Парламентът отхвърли искането на БСП за временна парламентарна комисия, която
Коментари Харесай

Обществен консултативен съвет ще следи въвеждането на тол системата

Парламентът отхвърли настояването на Българска социалистическа партия за краткотрайна парламентарна комисия, която да прегледа събитията по въвеждането на системата за електронни винетки.
 

Народното събрание одобри предлагането на ГЕРБ за основаване на Обществен съвещателен съвет към Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ), както и районният министър да рапортува на всеки два месеца за положението на тол системата.
 
" Имало ли е напън от страна на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) за наемане на подизпълнители на компанията реализатор „ Капш ”; намалявани ли са дейностите, планувани в първичния контракт с австрийската компания; имало ли писмо за прекъсване на монтажа на терминалите за самотаксуване в края на предходната година - това са част от въпросите, които Българска социалистическа партия сложи по време на разискванията за електронните винетки в пленарна зала.
 

Регионалният министър Петя Аврамова отхвърли да е имало напън и разпореждане за прекъсване на монтажа на терминалите и съобщи, че договорът с „ Капш ” и анексът към него са оповестени на уеб страницата на Пътната организация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР