Парламентът отхвърли четвъртия вот на недоверие към кабинета Борисов 3.

...
Парламентът отхвърли четвъртия вот на недоверие към кабинета Борисов 3.
Коментари Харесай

Парламентът отхвърли вота на недоверие

Парламентът отхвърли четвъртия избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 ". Вота поддържаха 102 депутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Против гласоподаваха 124 народни представители от ГЕРБ, Обединените патриоти, както и самостоятелните депутати. 9 депутати от партия ВОЛЯ гласоподаваха въздържали се.

 Даниела Дариткова, ръководител на ПГ на ГЕРБ: С крушение за опозицията завърши следващия избор на съмнение. И това беше предупреден край, тъй като самите вие не вярвахте, че ще съумеете.  Спас Гърневски, ГЕРБ: От дебате стана ясно, че в България няма национална рецесия в ръководството на околната среда и водите. Имаме местна рецесия с неналичието на вода в Перник заради разнообразни аргументи. Правителството реагира съответно и откри решението за Перник, надалеч преди левицата да изсмуче от пръстите си претекстовете за този избор. Красимир Ципов, ГЕРБ: Гласува срещу този избор, тъй като решаването на водната рецесия няма по какъв начин да се случи със основаването на конституционна рецесия.  Корнелия Нинова, ръководител на " Българска социалистическа партия за България ": В последните няколко години, страната, обществото, влизат от рецесия в рецесия. Те се дължат на безхаберие, непросветеност и корупция в държавното управление на Борисов. Системите стартират да отхвърлят една след друга. Такава власт може да се резервира единствено със боязън, напън и репресии. И бяхме очевидци в годините на това.   Дебати по вота на съмнение (хронология) Дебати по вота на съмнение (хронология)
БНТ2 излъчи онлайн дебатите по четвъртия избор на съмнение към кабинета "Борисов ". Той беше импортиран от Българска социалистическа партия при започване на седмицата поради водната рецесия...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР